Mysl válečníka

Krav Maga Mysl válečníka

Co je to mysl válečníka? Jsou lidé, kteří sebeobranu cvičí již velmi dlouho. Pak se ale dostanou do situace, ve které se ocitnou tváří v tvář nebezpečí a zapomenou na všechnu naučenou sebeobranu a nejsou schopni se bránit. Takoví lidé se k naučeným chvatům musí naučit také pracovat se svojí myslí a probudit v sobě válečníka.

Ve stěžejní situaci se člověk vlivem stresu a dalších vnějších okolností nemusí umět přepnout a začít uvažovat ofenzivně. Pokud vám chce někdo ublížit, musíte být připraveni ublížit i vy jemu. Pokud nakonec agresor vycouvá a k boji nedojde, jedině dobře. Nemění to nic na stavu mysli, kterého byste měli umět dosáhnout.

Nebojte, Krav Maga Hradec KrálovéKrav Maga Pardubice z vás neudělá agresora. Připraví vás ale na to, jak se nezaleknout a umět se bránit před tím, kdo bude chtít ublížit vám.

Naučit se sebeobranu a být v tom dobrý je teprve první krok k úspěchu. Nikam se neposunete, pokud se nebudete dále učit a zlepšovat i svou mysl. Úspěch sebeobrany tkví v tom, že se naučíte používat mysl válečníka. Jedná se o podmíněné bojové reakce, které se stanou vaší součástí stejně jako zvládnuté techniky boje.

Není to schopnost něco udělat, ale rozhodnutí to udělat. Nejde pouze o to, že techniky boje znáte a umíte, ale musíte být připravený je použít.

V životě může nastat situace, kdy si budete muset položit otázku, zda jste ochotni ublížit druhému člověku v sebeobraně, aby neublížil on vám. Je dobré, pokud si na tuto otázku dokážete odpovědět dříve, než situace nastane.

Když se naučíte myslet jako válečník, umožní vám to žít mírumilovný a poklidný život, kterého si užíváte beze strachu z nebezpečí číhajícího za každým rohem. Spící válečník ve vás se probudí teprve, když přijde čas. Je důležité mít odvahu ho vzbudit a povolat do zbraně.

U nás v Krav Maga v Hradci Králové i v Pardubicích se může stát válečníkem každý. Pod profesionálním vedením se naučíte ovládat svůj rozhodovací proces. Naučíme vás vzbudit spícího rytíře v každém z vás a obléknout jeho zbroj v ten pravý okamžik.

 

 

TRÉNINK ZDARMA

Přijď na na trénink a zkus na vlastní kůži, jak vypadá Krav Maga

Komentáře